Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запрошуємо перспективних спеціалістів долучитися до команди податківців Миколаївщини!

опубліковано 04 жовтня 2023 о 13:46

Шановні спеціалісти! Якщо ви бажаєте взяти участь у вдосконаленні роботи податкової служби, зробити внесок у розвиток, процвітання та розбудову української держави, тоді вам до нас! 

Головне управління ДПС у Миколаївській області запрошує вас долучитися до команди податківців регіону. Податкова служба – це вагома сходинка для початку або продовження кар’єрного зростання у сфері державної служби. 

Звертаємо увагу, що на період воєнного стану спрощено процедуру прийняття нових працівників на державну службу. Наразі службі необхідні працівники для роботи з фізичними та юридичними особами, для проведення податкових перевірок, для роботи з комп’ютерною технікою та юристи.

Від вас потрібно виконання необхідних вимог, це зокрема:

для посад категорії В – вища освіта за освітнім ступенем бакалавра, молодшого бакалавра, за фахом фінансово-економічного або юридичного спрямування, вільне володіння державною мовою;

для посад категорії Б – вища освіта за освітнім ступенем не нижче магістра, за фахом фінансово-економічного або юридичного спрямування, вільне володіння державною мовою та досвід роботи на посадах державної служби категорії «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

У свою чергу податкова служба надає можливість набуття унікального досвіду, гарантує роботу з фаховими професіоналами, забезпечує кар’єрне зростання, підвищення кваліфікації, формування унікальних навичок та соціальний захист.

Тож долучайтеся до команди податкових професіоналів! 

Чекаємо амбітних та перспективних кандидатів!

За більш детальною інформацією можна звернутися до фахівців управління персоналу Головного управління ДПС у Миколаївській області за номерами телефону: (0512) 50-18-19, (0512) 50-18-23.