Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковими аудиторами Миколаївщини до бюджету забезпечено  47,7 млн гривень

опубліковано 11 липня 2023 о 09:09

Так, за перше півріччя 2023 року управлінням податкового аудиту Головного управління ДПС у Миколаївській області проведено 261 документальну та фактичну перевірки суб’єктів господарювання. За результатами перевірок донараховано до бюджету грошових зобов’язань у сумі 47,7 млн гривень. Узгоджено грошових зобов’язань за актами поточного та минулих років - 43,7 млн гривень. Сплачено (погашено) донарахованих сум - 7,4 млн гривень.

Крім того, з метою забезпечення додаткових надходжень до бюджету за результатами перевірок: зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток у сумі 27,7 млн грн, зменшена сума ПДВ, заявлена до відшкодування з бюджету – 38,1 млн грн та зменшено суму від’ємного значення, що зараховується до складу податкового кредиту наступного звітного періоду у розмірі 9,8 млн гривень.

Нагадаємо, що представники бізнесу Миколаївщини можуть заздалегідь дізнатися, чи включене підприємство до графіку планових перевірок на вебпорталі Державної податкової служби України за посиланням: http://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/642254.html.