Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фінансовим махінаціям протидіють податківці Миколаївщини

опубліковано 03 квітня 2024 о 09:45

Податкова служба Миколаївщини постійно проводить заходи з виявлення операцій, які можуть бути пов’язані з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом або фінансуванням тероризму.

Так, станом на 01.04.2024 фахівцями відділу запобігання фінансовим операціям, пов’язаним з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Миколаївській області підготовлено 11 висновків аналітичних досліджень щодо виявлення підозрілих фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму, та їх учасників. 

Зокрема, за власною ініціативою складено 5 висновків аналітичних досліджень, 3 - за вимогою Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, 1 - за вимогою Територіального управління Бюро економічної безпеки України, 1 - за вимогою Управління Служби безпеки України в Миколаївській області, 1 - за вимогою Миколаївської обласної прокуратури.  

За результатами відпрацювання аналітичних досліджень направлено матеріали до правоохоронних органів, у т. ч. до Миколаївської обласної прокуратури – 6 висновків, Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області – 3 висновки, Управління Служби безпеки України в Миколаївській області – 1 висновок, Територіального управління Бюро економічної безпеки України – 1 висновок. 

Наразі на підставі переданих до правоохоронних органів матеріалів відкрито 4 кримінальних провадження.