Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергову допомогу вихованцям школи-інтернату надали податківці та підприємці Миколаївщини

опубліковано 12 квітня 2024 о 13:19

Податківці Миколаївщини вже багато років опікуються вихованцями Широколанівської школи-інтернату, допомагають інвентарем, одягом, речами, продуктами, будівельними матеріалами тощо, адже усі ці діти потребують тепла, турботи та підтримки і завжди чекають на подарунки, а головне – увагу.  

Дізнавшись з медіаресурсів про таку благодійність податківців, до надання чергової допомоги доєдналися і представники бізнесу м. Миколаєва. Спостерігаючи, який великий обсяг допомоги дітям надають в ГУ ДПС у Миколаївській області, окремі підприємці також вирішили приєднатися до такої благородної справи.

Приємно відзначити, що бізнес, який переживає зараз не найкращі часи, сумлінно сплачує податки та не залишається осторонь проблем дітей, які потребують підтримки. 

Так, за ініціативи в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Романа Корнєва та його заступниці Ольги Купчишиної придбано та передано для вихованців школи-інтернату вкрай необхідні речі - новий одяг (верхній одяг, штани, плаття, спідниці, шорти, сорочки тощо) та взуття. Частину переданих речей придбали податківці, а іншу частину - надали безкоштовно бізнесмени. Це дуже потрібний подарунок дітям, адже за вікном весна і вони повинні мати зручні речі для занять спортом та відпочинку.

Керівництво ДПС Миколаївщини завжди з особливою теплотою ставиться до потреб дітей, позбавлених батьківського піклування, намагається всіляко їх підтримати. Сподіваємося, що нам вдалося подарувати гарний настрій та незабутні емоції дітям з інтернату. Діти можуть обрати собі саме необхідне, вибір речей дуже великий і різноманітний за розмірами та фасонами. 

У свою чергу керівництво Широколанівської школи-інтернату висловило щиру вдячність податківцям та представникам бізнесу за піклування і турботу.

Ми радіємо, коли можемо чимось потішити дітлахів, подарувати чудовий настрій та позитивні емоції. Чужих дітей не буває. Дякуємо підприємцям, що долучились до такої благодійності. Дуже приємно, що ви відгукнулись і ми разом зробили невеличку, але дуже важливу справу. Адже будь яка допомога дітям, котрі попри всі життєві випробування заслуговують мати дитинство, тепло, любов і підтримку - важлива! - зазначили шефи з ДПС Миколаївщини.