Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Боротьба з корупцією – один із пріоритетних напрямів роботи податкової служби Миколаївщини

опубліковано 29 жовтня 2019 о 14:56

Виявлення та запобігання корупції є одним із першочергових завдань Головного управління ДПС у Миколаївській області, оскільки випадки вчинення неправомірних дій негативно впливають на ефективність діяльності податкової служби Миколаївщини, її імідж та ділову репутацію, а також на взаємовідносини з платниками податків.

Керівництво Головного управління ДПС у Миколаївській області приділяє особливу увагу розгляду усіх повідомлень щодо поведінки підлеглих співробітників, несумісної із вимогами загальних правил поведінки державного службовця, як при виконанні службових обов’язків, так і в позаслужбовий час.

Також, звертаємо увагу платників податків на активізацію «податкових» шахраїв, які ніби-то від імені працівників податкової служби Миколаївської області вимагають кошти у платників податків. Так, аферисти за телефоном, або за допомогою смс-повідомлень вказують необхідну суму, для вирішення проблемних питань з ДПС Миколаївщини.

Особливо уважними необхідно бути суб’єктам господарювання, які здійснюють господарську діяльність у місцях масового відпочинку людей. Нагадуємо, що працівники податкової служби Миколаївської області при здійсненні перевірок повинні мати при собі службове посвідчення, направлення та копію наказу про проведення перевірки, а також інші документи, які дозволяють зареєструватися у журналі перевірок і дотримуватися усіх повноважень, визначених Податковим кодексом України.

Громадяни, будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману. Про подібні випадки, а також про неправомірні дії працівників ДПС Миколаївщини  просимо повідомляти відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Миколаївській області за телефонами (0512) 50-19-13, 50-19-17, або на поштову електронну скриньку, за адресою mk.anticor@sfs.gov.ua, чергову частину Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефоном:  50-18-41 або управління національної поліції у Миколаївській області за телефоном: 102.