Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! На Баштанщині активізувались псевдоподатківці

опубліковано 28 лютого 2020 о 13:52

Головне управління ДПС у Миколаївській області інформує платників податків про чергові виявлені факти активізації шахраїв, які нібито від імені посадових осіб ДПС Миколаївщини звертаються до суб’єктів господарювання з проханням переведення коштів для вирішення «проблемних питань».

Так, нещодавно, аферисти телефонували платникам податків Снігурівського та Новобузького районів Миколаївської області нібито від імені начальника Баштанського управління ГУ ДПС у Миколаївській області Левона Мелтоняна. Телефонні дзвінки від шахраїв надходили з номеру телефону 0950682480.

Псевдоподатківці діяли за вже відомою схемою – погрожували суб’єктам господарювання проведенням перевірок та вимагали перерахувати кошти. Цього разу, за уникнення проведення контрольно-перевірочних заходів аферисти вимагали  від платників податків перерахувати 10 тис. грн на картковий рахунок за номером 5167919005228191, відкритий на ім’я Чернетченко Наталії Олександрівни.

ДПС Миколаївщини закликає платників податків негайно повідомляти про подібні випадки відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефоном 50-19-13, 50-19-17 на електронну пошту скриньку, за адресою mk.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6. Також, про подібні випадки шахрайства повідомляйте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном:102.