Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Будьте уважні, на Миколаївщині поновились факти діяльності податкових шахраїв

опубліковано 09 червня 2021 о 13:04

Головним управлінням ДПС у Миколаївській області знову зафіксовано спроби телефонного психологічного тиску з боку шахраїв на представників підприємницької діяльності Миколаївської області, з метою незаконного отримання грошових коштів.

Про це повідомив начальник ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв.

За його словами до суб’єктів господарювання Миколаївщини з номеру 0993098891 телефонують невідомі особи від імені керівництва обласного управління ДПС та вимагають грошові кошти. Днями такий дзвінок надійшов суб’єкту господарювання від особи, яка  представилась начальником ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитром Прокоф’євим. Аферист вимагав перевести грошову винагороду на банківський рахунок (картку) за вирішення питання стосовно не проведення перевірки працівниками ГУ ДПС у Миколаївській області.

«Шановні платники, ДПС у Миколаївській області ще раз наполегливо просить вас бути пильними та уважними і не піддаватися на провокації! Якщо ви стали свідками таких шахрайських дій, не стійте осторонь, звертайтеся до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефонами: 50-19-13, 50-19-17, на електронні адреси: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м.  Миколаїв, вул. Лягіна, 6. Крім того, про подібні випадки шахрайства повідомте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном 102. Наголошую, що працівники ДПС Миколаївщини при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України і не звертаються до платників податків з подібними «вимогами»», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.