Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! На Миколаївщині знову активізувались податкові шахраї

опубліковано 30 серпня 2021 о 13:37

Головним управлінням ДПС у Миколаївській області знову зафіксовано спроби телефонного психологічного тиску з боку шахраїв на представників підприємницької діяльності Миколаївської області з метою незаконного отримання грошових коштів.

Цього разу зловмисники, використовуючи номер (095) 175 49 42 і прикриваючись нібито належністю до Первомайської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області, вимагають від платників податків матеріальну винагороду за вирішення «проблемних питань» щодо їх підприємницької діяльності, чим відверто дискредитують працівників податкової служби, негативно впливають на їх ділову репутацію та честь. 

Шановні платники, наполегливо просимо вас бути пильними та уважними і не піддаватися на провокації!

Якщо ви стали свідками таких шахрайських дій, не стійте осторонь, звертайтеся до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефонами: 50-19-13, 50-19-17, на електронні адреси: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м.  Миколаїв, вул. Лягіна, 6.

Крім того, про подібні випадки шахрайства негайно повідомляйте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном 102.