Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Миколаївщині орудують «податкові» шахраї: чергові випадки виявлено у Новій Одесі та Первомайську

опубліковано 03 листопада 2021 о 11:52

Головне управління ДПС у Миколаївській області раніше вже повідомляло про те, що на території області почастішали випадки шахрайства з боку невідомих осіб, які ніби то від імені посадових осіб ДПС Миколаївщини звертаються телефоном до підприємців з проханням переведення грошових коштів на спеціально відкритий для цього рахунок в банку для вирішення «проблемних питань».

Днями такі шахраї з’явилися на території Новоодеського та Первомайського районів. Вони телефонують суб’єктам господарювання від імені начальника Новоодеської ДПІ Віктора Антоневича, начальника Первомайської ДПІ Сергія Будурацького та вимагають перерахувати кошти. Дзвінки надходять з мобільних телефонів за номерами: 0976987981, 0979479772, 0683145494.

ДПС Миколаївщини ще раз звертається суб’єктів господарювання з проханням не піддаватися на провокаційні вимоги шахраїв, бути уважними, перевіряти інформацію та негайно повідомляти про телефонних аферистів до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефонами: 50-19-13, 50-18-04, на електронні адреси: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua, або особисто, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6. Крім того, про подібні випадки шахрайства повідомте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном 102.

Нагадуємо, що працівники ГУ ДПС у Миколаївській області при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України і не звертаються до платників податків з подібними «вимогами».