Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: Про корупційні правопорушення та викривачів

опубліковано 28 вересня 2023 о 10:33

Фахівцями Головного управління ДПС у Миколаївській області постійно проводиться робота у напрямку попередження та викриття корупційних правопорушень серед працівників ГУ ДПС у Миколаївській області, а також здійснюється відпрацювання повідомлень про корупційні злочини, отриманих від викривачів.

Зазначаємо, що викривачами в розумінні Закону України від 14 жовтня 2014 року № 1700-XII «Про запобігання корупції» можуть бути особи, які володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення та готові надати її для подальшого опрацювання уповноваженим працівникам з питань запобігання корупції.

!!!Нагадуємо, що викривачі, які володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення, можуть звернутися у письмовому та усному вигляді до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області. Розгляд отриманої інформації також може здійснюватися в анонімному вигляді у разі, якщо вона стосується конкретної особи, містить фактичні дані та може бути перевірена.

Інформація щодо корупційних правопорушень приймається відповідальною особою - начальником відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області Пруткевичем Юрієм Миколайовичем за графіком:

понеділок – четвер: з 9 год.00 хв. до 16 год. 00 хв.; 

п’ятниця: з 9 год. 00 хв. до 14 год. 45 хв.; 

обідня перерва: з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хвилин.

Повідомити про факти можливих правопорушень, пов’язаних з корупцією, можна безпосередньо працівникам відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Миколаївській області такими способами:

телефоном: (0512) 50-19-13;

електронною поштою, за адресою mk.anticor@tax.gov.ua;

залишити письмове повідомлення у поштовій скриньці, яка знаходиться в холі адмінбудівлі Головного управління ДПС у Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6 (біля приймальні громадян).

‼!Шановні громадяни, доводимо до вашого відома, що інформація, яка повідомляється викривачами вважається конфіденційною. Відомості про викривача не підлягають розголошенню.