Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про викривачів корупційних правопорушень інформує ДПС Миколаївщини

опубліковано 23 листопада 2023 о 09:25

Фахівці підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області постійно вживають заходи щодо упередження та викриття корупційних правопорушень серед податківців Миколаївщини, а також здійснюють відпрацювання повідомлень про корупційні злочини, отриманих від викривачів.

Розглянемо детальніше поняття «викривачі». У розумінні Закону України від 14 жовтня 2014 року № 1700-XII «Про запобігання корупції» викривачами можуть бути особи, які володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення та готові надати її для подальшого опрацювання уповноваженим працівникам з питань запобігання корупції.

Звертаємо увагу, що викривачі, які володіють достовірною інформацією про корупційні правопорушення, можуть звернутися у письмовому або усному вигляді до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області. Також уповноважений підрозділ може розглянути вищезазначену інформацію, отриману анонімно, за умови, якщо повідомлення стосується конкретної особи, містить фактичні дані та може бути перевірена.

Повідомити інформацію щодо корупційних правопорушень можна безпосередньо відповідальній особі - начальнику відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області Пруткевичу Юрію відповідно до графіку роботи ДПС Миколаївщини.

‼!Шановні громадяни! Доводимо до вашого відома, що інформація, яка надається викривачами, вважається конфіденційною. Відомості про викривача не підлягають розголошенню.

Окрім цього зазначаємо, що повідомити про факти можливих правопорушень, пов’язаних з корупцією, вчинених працівниками податкової служби Миколаївщини, можна у зручний для кожного спосіб:

телефоном – (0512) 50-19-13;

електронною поштою – mk.anticor@tax.gov.ua;

залишити письмове повідомлення у поштовій скриньці, яка знаходиться в холі адмінбудівлі Головного управління ДПС у Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6 (біля приймальні громадян).