Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги представників інститутів громадянського суспільства

опубліковано 12 жовтня 2021 о 16:18

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (із змінами) при Головному управлінні ДПС у Миколаївській області створюється Громадська рада.

29 листопада 2021 року об 11 год. 00 хв., у приміщенні ГУ ДПС у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6, відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Миколаївській області.

Наразі, Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Миколаївській області, склад якої затверджено наказом ГУ ДПС у Миколаївській області від 28.09.2021 № 603, здійснює організаційні та методичні заходи щодо підготовки установчих зборів та формує список учасників.

З метою участі в установчих зборах представникам інститутів громадянського суспільства (далі – ІГС) необхідно підготувати та надати на адресу ініціативної групи оформлену належним чином заяву та інші необхідні документи:

прийняте у порядку, встановленому установчими документами ІГС, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

заяву делегованого представника ІГС з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписану ним особисто;

біографічну довідку делегованого представника ІГС із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в ІГС, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та/або громадську діяльність, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти (за наявності);

відомості про результати діяльності ІГС (проведені заходи, дослідження, надані послуги, реалізовані проєкти, виконані програми, друковані видання, подання відповідному органу виконавчої влади письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної, регіональної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості, річний фінансовий звіт (за наявності) тощо) протягом шести місяців до дати оприлюднення ГУ ДПС у Миколаївській області повідомлення про формування складу Громадської ради;

відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти ІГС, номер контактного телефону;

мотиваційний лист делегованого представника ІГС, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу Громадської ради та бачення щодо роботи у такій раді;

фото делегованого представника ІГС, а також посилання на офіційний вебсайт ІГС, сторінки у соціальних мережах (за наявності).

Заяви ІГС та делегованого ним представника подаються у паперовому або електронному вигляді, інші документи надсилаються в електронному вигляді.

Документи для участі в установчих зборах приймаються до 29.10.2021 (включно).

Документи у паперовому вигляді приймаються нарочно або засобами поштового зв’язку, за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6.

Відповідальна особа – Лариса Левченко – секретар Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Миколаївській області.

З метою отримання детальної інформації звертайтеся за телефоном: (0512) 50-18-09 або засобами електронного зв’язку: mk.zmi@tax.gov.ua.

 

 

Ініціативна група з підготовки установчих зборів

для формування складу Громадської ради

при Головному управлінні ДПС у Миколаївській області