Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Формула успіху – системний діалог

опубліковано 30 листопада 2021 о 14:54

У ДПС Миколаївщини відбулись установчі збори по формуванню дорадчого органу – Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Миколаївській області.

В засіданні взяв участь керівник податкової служби області Дмитро Прокоф’єв. У своєму виступі він наголосив, що податкова служба  налаштована на відкритість та взаємодію з громадською радою у вирішенні нагальних питань її діяльності.

Варто відзначити, що до нового складу громадської ради увійшло 10 представників громадських організацій області, які були її членами у попередніх каденціях. Кожен представник, делегований інститутом громадянського суспільства, прокоментував своє бачення майбутньої спільної роботи у складі дорадчого органу.

«Від нового складу Громадської ради ми очікуємо підтримки у подальшому проведенні реформ у податковій сфері та активної участі  в спільних заходах. Певен, наша команда і надалі буде працювати конструктивно та ефективно», – відзначив керівник податкової служби області.

 «Формула нашого успіху – системний діалог», – підтримав Іван Сакаль, представник Миколаївської обласної організації роботодавців «Промисловці і підприємці Миколаївщини».