Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роман Корнєв: ДПС Миколаївщини завжди готова ділитись практичними знаннями з молодим поколінням

опубліковано 17 травня 2024 о 13:21

Одним із важливих напрямів роботи податкової служби Миколаївщини - є формування та вдосконалення податкової культури населення. Особливо ця робота активно проводиться з майбутніми платниками податків. 

Слід зазначити, що вже не перший рік Головне управління ДПС у Миколаївській області співпрацює з вищими навчальними закладами Миколаївщини. Так, майбутні економісти, фінансисти проходять щорічну практику в податковій службі Миколаївської області, а податківці приймають активну участь у заходах, направлених на підвищення обізнаності студентів щодо норм податкового законодавства. 

У рамках тісної співпраці керівництво ДПС Миколаївщини зустрілося з ректором Миколаївського національного аграрного університету В’ячеславом Шебаніним, фахівцями, викладачами та студентами університету.

Ректор ознайомив почесних гостей з діяльністю навчального закладу, досягненнями та нововведеннями в роботі, наглядно показав удосконалені аудиторії, кафедри, науково-дослідні лабораторії, власний навчальний банк, музей, розповів про новації у закладі, сучасні інформаційні ресурси, які дозволяють готувати висококваліфікованих спеціалістів для різних галузей економіки та сільського господарства.

Під час зустрічі в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв розповів про особливості проходження державної служби в ДПС Миколаївщини. «Головне наразі - це формування позитивного іміджу ДПС як сервісної служби європейського зразка та формування кваліфікованої, ефективної та мотивованої команди. Ми раді ділитися нашим досвідом з молодим поколінням, адже від них залежить майбутній розвиток нашої держави. Майбутні професіонали мають бути всебічно обізнаними, саме тому такі зустрічі дуже корисні для розширення їх світогляду та професійної орієнтації», - зазначив у своєму виступі очільник податкової служби. 

Заступниця начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Ольга Купчишина, до речі, випускниця цього університету, повідомила, що державний службовець – це той, хто з-поміж іншого вірить у можливість побудови сильної та успішної країни, щодня докладаючи до цього зусиль. «Я переконана, що ті ґрунтовні знання, які студенти отримують під час здобуття вищої освіти, закладають основу у формуванні спеціалістів нової генерації, з новими підходами, новим мисленням, новим баченням».

На завершення заходу податківці зазначили, що із задоволенням запрошують студентів Миколаївського національного аграрного університету у майбутньому поповнити ряди податкової служби Миколаївщини.