Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очаківською ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області протягом січня – жовтня 2020 року надано більше 2,9 тис адміністративних послуг

опубліковано 26 жовтня 2020 о 15:17

Станом на 01 жовтня 2020 року надано 2977 адміністративних послуг, в тому числі за вересень 2020 року – 305 адміністративні послуги.

Видано 1083 карток платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

З Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, видано  947 відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 296 суб’єктів підприємницької діяльності.

Отримали витяг з реєстру платників єдиного податку 203 платників, також було здійснено реєстрацію – 159 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку,  8 – книгу обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи отримали 223 платники.

Зареєстровано – 102 реєстраторів розрахункових операцій, 81 – книга обліку розрахункових операцій, 1 - розрахункових книжок.

Співробітники Очаківської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів. У приміщенні ЦОП розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.