Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Южноукраїнське управління ГУ ДПС у Миколаївській області повідомляє про надходження до бюджетів усіх рівнів за 9 місяців 2020 року.

опубліковано 23 жовтня 2020 о 14:11

У січні - вересні 2020 року Южноукраїнським управлінням ГУ ДПС у Миколаївській області мобілізовано до бюджетів усіх рівнів  1727,7млн грн податків і зборів. Зокрема, до державної скарбниці забезпечено 723,4 млн грн, до місцевого бюджету – 1004,3 млн грн, що на 88,9 млн грн більше в порівнянні з цим же періодом 2019 року.

Вагомим джерелом у наповненні бюджетів усіх рівнів є:

 податок на доходи фізичних осіб, надходження по якому склали 972,8 млн грн., або 56,3 відсотка від загального обсягу надходжень;

податок на додану вартість, надходження якого склали 340,0 млн грн, майже 20 відсотків від загального обсягу надходжень.

Крім того, за три квартали 2020 року надійшло ЄСВ в сумі - 875,6 млн.гривень.

Позитивної динаміки загальної сплати податків і зборів до бюджетів досягнуто завдяки злагодженій роботі органів державної фіскальної служби, якісному адмініструванню податків, комплексному відпрацюванню податкових ризиків, посиленню заходів з детінізації економіки, ефективному функціонуванню системи електронного управління ризиками при адмініструванні ПДВ, зусиллям із легалізації «тіньових» зарплат та зайнятості населення, а також сумлінному ставленню платників податків до сплати податкових зобов’язань.