Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вознесенська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області повідомляє про подання об’єднаної податкової звітності

опубліковано 27 квітня 2021 о 10:16

Вознесенська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області повідомляє, що починаючи з І кварталу 2021 року роботодавці (страхувальники, податкові агенти) подають об’єднану звітність – Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

Звітний період для нової звітності – податковий квартал (п.51.1 Податкового кодексу України). Строк подання – протягом 40 календарних днів після закінчення звітного кварталу. Якщо строк закінчується у вихідний або святковий день, тоді останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем (п.1 розділ II Порядку заповнення та подання Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску, затв. наказом Мінфіну від 13.01.15р. №4 у редакції наказу Мінфіну від 15.12.20 №773).

За І квартал 2021 року Розрахунок слід подати не пізніше 11 травня (вівторок), оскільки 40-й день строку подання звітності випав на вихідний день 10 травня (в даному випадку вихідний день (неділя) збігся з святковим днем (9 травня) і відповідно вихідний переноситься на понеділок 10 травня згідно з ст.67 КЗ пП).