Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Очаківщині обговорено питання ведення бізнесу та сплати податків і зборів до місцевих бюджетів

опубліковано 22 липня 2021 о 13:49

Про створення сприятливих умов для ведення господарської діяльності на Очаківщині шла мова під час робочої  зустрічі начальника Очаківської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Віталія Бітуна та заступника генерального директора ТОВ «Лиманський» Хасана Гемаєва.

У діалозі з представником суб’єкта господарювання Віталій Бітун акцентував увагу, на тому що позиція Очаківської ДПІ залишається незмінною – систематичний і конструктивний діалог з бізнесом, з метою забезпечення стабільного та ритмічного наповнення бюджету.

Основними темами зустрічі стало обговорення новацій податкового законодавства, легалізація праці найманих працівників, робота електронних сервісів ДПС України та забезпечення надходжень до місцевих бюджетів.

За результатами конструктивної бесіди було напрацьовано напрями подальшої взаємодії, з метою вирішення проблемних питань, створення рівних умов для ведення бізнесу, поліпшення інвестиційного клімату та наповнення дохідної частини бюджету.

На завершення зустрічі Віталій Бітун подякував Хасану Гемаєву за плідну співпрацю та нагадав про те, що представники ТОВ «Лиманський» завжди можуть звернутися до фахівців Очаківської ДПІ та тримати професійну допомогу з роз’яснення та застосування норм податкового законодавства.