Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Легальна праця – гарантія соціальної захищеності

опубліковано 20 вересня 2021 о 14:25

Начальник Березнегуватської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Віталій Резніченко прийняв участь у засіданні круглого столу з питань легалізації трудових відносин на території Березнегуватської ОТГ, організований за ініціативи Березнегуватської районної філії Миколаївського ОЦЗ. До участі в заході запрошено представника Березнегуватської селищної ради та місцевих роботодавців.

Під час засідання наголошено, що питання легалізації трудових відносин та дотримання учасниками ринку праці норм чинного законодавства перебуває на постійному контролі.  «Легальна праця – це гарантія соціальної захищеності працівників та запорука успішного розвитку місцевої громади», – переконані всі учасники круглого столу.

Під час заходу обговорено заходи, пов’язані з вирішенням проблем зайнятості мешканців громади, акцентовано увагу на контролі за виплатою заробітної плати в межах не нижче встановленого мінімального розміру, а також своєчасності її отримання найманими працівниками.

Начальник Березнегуватської ДПІ не лише долучився до обговорення питання легалізації праці, а й, користуючись нагодою, проінформував присутніх про старт кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування в Україні. Податківцем роз’яснено мету «податкової амністії» та повідомлено про її особливості.

Віталій Резніченко доповів про пріоритетні завдання податкової служби області в частині сервісного обслуговування платників податків.

Учасники зустрічі визначили шляхи подальшої співпраці для  забезпечення легалізації трудових відносин жителів  громади.