Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Доманівській ДПІ проводять тренінги для платників

опубліковано 25 листопада 2021 о 13:24

Працівники Доманівської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області не припиняють проводити навчальні практикуми для платників щодо використання сучасних електронних сервісів ДПС.

Під час практикуму, який відбувся сьогодні, начальниця ДПІ Галина Кузмінчук проінформувала про Електронний кабінет, про переваги подання звітності в електронному вигляді, отримання довідок, інформації щодо спати податкових зобов’язань а також надала консультації щодо отримання електронних ключів.

Також, спілкуючись з учасниками тренінгу, податківиця нагадала про можливість взяти участь в одноразовому декларуванні активів та розповіла за якими ставками оподатковуватимуться активи, які активи можуть бути задекларовані, хто зобов’язаний задекларувати свої активи тощо.

Податківиця повідомила про необхідність надання до органів ДПС відомостей про зміну даних, які вносяться до облікової картки платника протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви за формою №5ДР або заяви за формою №5ДРП (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті).

На завершення присутні отримали відповіді на запитання та тематичну друковану продукцію.