Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання електронних сервісів значно економить час платника

опубліковано 26 листопада 2021 о 15:07

Працівники Новобузької ДПІ не лише активно роз’яснюють громадянам основні податкові новації, а також розповідають про можливості дистанційного спілкування з органами податкової служби.

Сьогодні в ДПІ відбувся тренінг для платників з приводу користування Електронним кабінетом. В ході спілкування присутнім розповіли про порядок отримання електронного цифрового підпису, який необхідний для коректної роботи в Електронному кабінеті, особливості подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку, можливості отримання різноманітних довідок.

Також податківці розповіли платникам про порядок використання єдиного рахунку для сплати податків та ЄСВ. Нагадали про необхідність своєчасного повідомлення контролюючих органів про зміну особистих даних, зміну ПІБ, адреси проживання тощо. Головний акцент податківці зробили на тому, що всі ці послуги можна здійснювати за допомогою електронних сервісів ДПС. Це значно економить час платника податків – наголошують Новобузькі податківці.

Користуючись нагодою, податківці розповіли про можливість участі в одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванні.