Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Баштанській ДПІ щоденно консультують громадян з питань декларування доходів та застосування електронних сервісів ДПС

опубліковано 16 березня 2023 о 09:34

У Баштанскій ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області проводиться активна роз’яснювальна робота щодо кампанії декларування доходів, отриманих у 2021 та 2022 роках.

Зокрема, головний державний інспектор Наталя Фоміна постійно консультує громадян, які звертаються за допомогою, про терміни подання декларації фізичними особами – підприємцями, громадянами, резидентами, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, фізичними особами, у яких є право на податкову знижку.

Крім того, фахівцями Баштанської ДПІ постійно проводяться практикуми для платників податків щодо порядку подання податкової звітності в електронному вигляді, під час яких усі бажаючі можуть отримати консультаційну та практичну допомогу з питань використання електронних сервісів ДПС. 

Особливу увагу в інспекції приділяють практичній допомозі фермерським господарствам у застосуванні електронних сервісів, а саме допомагають у користуванні електронним кабінетом платника податків. Головний державний інспектор Баштанської ДПІ Світлана Волкодав консультує аграріїв щодо переваг електронних сервісів ДПС, які забезпечують дистанційне спілкування з податковою, що значно спрощує отримання адміністративних послуг.