Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Доманівській ДПІ платників знайомлять з пошуково-довідковою системою ЗІР

опубліковано 28 березня 2023 о 15:16

Фахівці Доманівської ДПІ постійно проводять роз’яснювальну роботу серед відвідувачів ДПІ з питань, що цікавлять платників податків. Одним із важливих напрямків інформування громадян є можливість користування Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом (далі ЗІР). Доступ до цього інформаційного ресурсу можливий через будь-яку пошукову систему в інтернет-мережі (у тому числі у вигляді мобільної версії).

ЗІР складається з десяти основних розділів: податковий календар звітності та сплати податків, нормативні та інформаційні документи, програми РРО, ставки податків та зборів, електронні довірчі послуги, основні зміни в законодавстві, права та обов’язки платників податків, одноразове добровільне декларування, запитання і відповіді з бази знань тощо. 

Натиснувши позначку «дзвіночок» користувачі мають можливість ознайомитися із запитаннями-відповідями, внесеними в ЗІР протягом дня. Ця пошуково-довідкова система дуже зручна в користуванні так як дозволяє отримати відповідь у будь-який час та зручний для користувача спосіб. 

Розділ «Актуальні запитання» надає можливість переглядати 20 найактуальніших запитань, з якими платники звернулися до Контакт-центру ДПС за попередній день та відповіді на них.

Розділ «Сервіс «Пульс» містить інформацію щодо порядку роботи сервісу «Пульс», який приймає звернення щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливих корупційних правопорушень у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДПС та територіальних органів ДПС.

Передбачений також зворотний зв'язок. Користувачу пропонується оцінити надання послуг або залишити коментар-пояснення щодо причини незадоволення у полі «Примітки, зауваження, пропозиції». 

Фахівці Доманівської ДПІ запрошують усіх відвідувачів користуватися зручним та мобільним Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом.