Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про інформування фізичних осіб - підприємців щодо важливості використання РРО/ПРРО

опубліковано 03 жовтня 2023 о 15:44

Березанська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області щоденно інформує платників податків щодо обов’язкового використання РРО/ПРРО. 

Так під час зустрічі з головою Миколаївської райдержадміністрації Максимом Кашубою, головою Березанської селищної ради Валерієм Хоміцьким, заступником керівника Коблівської громади Денисом Мезенком, начальник Березанської ДПІ Олександр Фойна розповів про проведення роз’яснювальної кампанії серед підприємців та юридичних осіб щодо реєстрації РРО/ПРРО. 

Наголосив, що починаючи з 1 жовтня 2023 року контролюючими органами будуть застосовуватися штрафні санкції у разі виявлення фактів продажу товарів чи надання послуг без застосування РРО/ПРРО. 

Олександр Фойна також повідомив про застосунок «Моя податкова» від ДПС, в якому можливо отримати інформацію про об єкти оподаткування, адресу реєстрації та фактичне місце проживання, стан розрахунків з бюджетом, подання податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка), відомості з ДРФО платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків тощо.