Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інгульська ДПІ щодня надає підприємцям консультації та адмінпослуги 

опубліковано 10 жовтня 2023 о 14:02

Фахівці Інгульської ДПІ Головного управління ДПС у Миколаївській області щодня проводять консультації та тренінги для платників податків щодо роботи електронного кабінету, а також надають практичну допомогу у роботі з ПРРО від ДПС.

Щодня до Центру обслуговування платників Інгульскої ДПІ звертаються платники податків з різних питань: звіти, отримання адмінпослуг і налаштування РРО/ПРРО. Працівники інспекції забезпечують комплексну консультаційну та практичну підтримку платникам, у тому числі щодо користування електронними сервісами ДПС. Варто відзначити, що можливості сервісів ДПС мають схвальні відгуки від підприємців і громадян, - зазначила начальниця Інгульської ДПІ Тетяна Кас’янова. 

Також податківці інформують підприємців з питань застосування та реєстрації РРО/ПРРО. Розповідають про переваги програмного реєстратора розрахункових операцій та нагадують, що ДПС пропонує до використання безкоштовний програмний РРО, який не вимагає специфічних знань чи навичок. Кожен платник податків зможе самостійно його зареєструвати і в подальшому працювати для проведення розрахункових операцій.