Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання застосунку «Моя податкова» та сервісу «Електронний  кабінет платника податків» заощадить час платників 

опубліковано 21 грудня 2023 о 10:30

Під час проведення зустрічей з платниками податків фахівці Березанської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області постійно нагадують про можливості електронних сервісів ДПС, а саме застосунку «Моя податкова» та сервісу «Електронний кабінет платника податків». 

Фахівці зазначають, що застосунок «Моя податкова» - це простий та зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби, а також сплати податків з використанням запропонованих платіжних систем. 

У податковій розповідають і про можливості Електронного кабінету, створеного для забезпечення реалізації платниками податків та державними органами своїх прав та обов’язків, визначених Податковим Кодексом України, в електронному вигляді. Робота з власним Електронним кабінетом здійснюватиметься платником податків за допомогою підключеного до Інтернет-мережі персонального комп’ютера з використанням стандартних програмно-технічних засобів (браузера, картрідера тощо).

Працівники інспекції зауважують, що використання застосунку «Моя податкова» та Електронного кабінета заощадить час платників податків. Адже у режимі реального часу можна отримати доступ до особистої інформації, зокрема отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності, стан розрахунків з бюджетом тощо. сформувати платіжні доручення на сплату податків і зборів та розрахуватись з бюджетом.