Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Допомога платнику - пріоритет роботи Арбузинських податківців

опубліковано 04 січня 2024 о 11:02

Допомогти подати декларацію про майновий стан, щоб скористатися правом на податкову знижку, зареєструвати РРО чи ПРРО, провести звірку за бюджетними розрахунками чи роз’яснити норми податкового законодавства - таку консультаційну допомогу платникам податків завжди готові надати працівники Арбузинської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області.

Актуальним питанням для платників є роз’яснення щодо роботи та можливостей електронних сервісів податкової служби, зокрема нового мобільного застосунку “Моя податкова”, встановити який можна безкоштовно на мобільний телефон, адже даний додаток є надзвичайно простим у користування та багатофункціональним.  Тож отримати довідку про отримані доходи, дізнатися стан бюджетних розрахунків чи подати звітні документи тепер можна уже й через смартфон.

Крім того, податківці під час зустрічей з платниками завжди наголошують на важливості дотримання норм трудового законодавства та платіжної дисципліни зі сплати податків та зборів. Також нагадують відвідувачам, що з 1 січня 2024 року зміниться розмір мінімальної заробітної плати, а отже і ставки єдиного податку, ЄСВ та інші податкові розрахунки.