Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Подати декларацію про доходи можна за допомогою сервісів ДПС

опубліковано 15 січня 2024 о 13:12

Податківці Арбузинської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області рекомендують громадянам і представникам бізнесу більш активно застосовувати цифрові рішення для спілкування з ДПС. 

Фахівці інспекції інформують та навчають громадян і підприємців особливостям роботи в Електронному кабінеті платника податків та допомагають налаштувати застосунок «Моя податкова». Саме мобільний застосунок «Моя податкова» стане надійним помічником для кожного, хто надає перевагу сучасним ІТ-рішенням при спілкуванні з контролюючими органами.    

З огляду на те, що з 01 січня 2024 року стартувала щорічна кампанія з декларування доходів громадян, використання електронних сервісів набуває особливої актуальності.

Податківці нагадують, що річна податкова декларація про доходи за минулий рік заповнюється та подається до 01 травня 2024 року відповідно до статті 179 Податкового кодексу України. 

Враховуючи доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через Електронний кабінет або ж скористатися можливостями мобільного застосунку «Моя податкова».