Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про кампанію декларування доходів консультують податківці Казанківщини

опубліковано 16 січня 2024 о 13:01

Керівницею Казанківської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Тетяною Кривцовою у щоденному режимі проводиться роз’яснювальна робота з платниками щодо новацій податкового законодавства у 2024 році. 

Наразі податківці нагадують, що з 01 січня 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році. 

У податковій інспекції звертають увагу платників податків – фізичних осіб, що з 01 січня 2024 року у зв’язку із набранням чинності наказу Міністерства фінансів України від 28 серпня 2023 року № 467 «Про затвердження Змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи» впроваджено нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи.

Подати декларацію про доходи платники податків можуть особисто або уповноваженою на це особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення, засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу. Заповнити декларацію та надіслати її до податкової служби в електронному вигляді можна також за допомогою електронного сервісу «Декларація про майновий стан і доходи» на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті платника податків, за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua/. Граничний термін подання декларації за звітний 2023 рік – до 01 травня 2024 року. 

Фахівці ДПІ зазначають, що спілкуватися з ДПС Миколаївщини та отримувати більше цікавої інформації можна також дистанційно за допомогою електронної скриньки комунікаційної податкової платформи: mk.ikc@tax.gov.ua

Також за консультацією до податківців можна звернутись за адресою: смт. Казанка, вул. Миру, 193 А, тел. (05164) 9-17-80, 9-14-27, 9-11-21.