Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для зручності платників - електронні сервіси ДПС!

опубліковано 29 березня 2024 о 10:06

Заступниця начальника відділу податкових сервісів та звітності Центральної ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Світлана Стефанишин щоденно проводить сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» для платників податків щодо подання звітності та використання електронних сервісів ДПС.

Під час чергового сеансу Світлана Стефанишин поінформувала додзвонювачів, що платники податків в режимі online можуть дізнатися офіційну позицію ДПС з найактуальніших питань оподаткування. Для цього їм необхідно скористатися Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом (ЗІР) - інформаційним ресурсом, який створений у межах Електронного Уряду. 

Податківиця повідомила, що вхід у ЗІР здійснюється через будь-яку пошукову систему в Інтернет-мережі, у т.ч. у вигляді мобільної версії, мобільних додатків на базі Android та iOS або за посиланням http://zir.tax.gov.ua.

Розміщена в ЗІР База знань містить відповіді на запитання, які структуровані за напрямками щодо застосування норм податкового законодавства, єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.