Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Вітовської ДПІ надають якісну і своєчасну сервісну підтримку платникам податків

опубліковано 01 квітня 2024 о 13:21

Фахівці Вітовської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області провели зустрічі з платниками податків з питань щорічної кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році, з використанням електронних сервісів ДПС України.

Старша державна інспекторка ДПІ Світлана Коробіцина розповіла про роботу Електронного кабінету платника податків, який дозволяє в реальному часі подати податкову декларацію про майновий стан і доходи громадян в електронному вигляді та сплатити податки до бюджету. Крім того, фахівчиня поділилася інформацією про мобільний застосунок «Моя податкова», за допомогою якого можна швидко та зручно подавати декларації та звіти, отримувати оперативні сповіщення про зміни у податковому законодавстві та відстежувати стан їх фінансових показників.

У свою чергу, головна державна інспекторка ДПІ Марина Мельник нагадала платникам, що державна податкова інспекція надає адміністративні послуги як платникам податків, так і громадянам. Кваліфіковані співробітники ДПІ завжди готові відповісти на запитання та надати професійну допомогу щодо оподаткування, забезпечити громадян та платників податків інформацією про процедури податкового обліку. Також ДПІ здійснює послуги з прийому та обробки податкових декларацій, видачі довідок тощо. 

Центр обслуговування платників Вітовської ДПІ постійно проводить інформаційні заходи та навчальні семінари для платників податків з метою підвищення їх фінансової грамотності та свідомості з податкових питань.