Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центральна ДПІ: Навчальні тренінги для платників щодо користування електронними сервісами ДПС

опубліковано 30 квітня 2024 о 11:41

Фахівці Центральної ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області під час проведення навчальних тренінгів інформують платників про основні аспекти та новації податкового законодавства, а також ознайомлюють з функціоналом електронних сервісів ДПС.    

Заступниця начальника відділу податкових сервісів та звітності Центральної ДПІ Світлана Стефанишин під час спілкування з відвідувачами інспекції нагадала, що платники мають право скористатись податковою знижкою до 31 грудня 2024 року. 

Також акцентувала увагу на обов’язку сплати майнових податків та мінімального податкового зобов’язання. Окрім цього, зауважила, що з 1 квітня поточного року збільшено розмір мінімальної заробітної плати, від якої залежить сума мінімального страхового внеску, яку фізична особа - підприємець сплачує за себе чи за найманого працівника.

Крім того, податківці наголошують, що скориставшись онлайн-сервісами ДПС: «Електронний кабінет платника податків», мобільний застосунок «Моя податкова», платники можуть дистанційно переглянути податкові повідомлення - рішення на сплату майнових податків, зареєструвати програмний РРО, подати та переглянути подану звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом тощо.