Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: за результатами контрольно-перевірочної роботи до бюджету забезпечено 43,2 млн гривень

опубліковано 18 жовтня 2019 о 10:04

Управлінням податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у Миколаївській області проводиться ретельний відбір суб’єктів господарювання для проведення перевірок, у тому числі оцінка ризиків несплати податків та зборів до бюджету. За результатами проведеної роботи приймається рішення про проведення перевірки.

За 9 місяців 2019 року управлінням податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування податкової служби Миколаївщини проведено 466 документальних та фактичних перевірок суб’єктів господарювання.

У січні - вересні 2019 року, за результатами контрольно-перевірочної роботи до бюджету забезпечено 43,2 млн грн, що на 11,3 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2018 року.

Крім того, з метою забезпечення додаткових надходжень до бюджету управлінням податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у Миколаївській області зменшено неправомірно задекларовані суб’єктами господарювання збитки на суму 9,8 млн грн та неправомірно задеклароване від’ємне значення ПДВ на суму 3,0 млн гривень.