Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Миколаївщини забезпечено 121,4 млн грн акцизного податку

опубліковано 24 жовтня 2019 о 10:01

На Миколаївщині роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюють 2 269 суб’єктів господарювання у т.ч.: 300 – юридичних осіб та 1 969 фізичних осіб.

У січні - вересні 2019 року до місцевих бюджетів Миколаївщини забезпечено 121,4 млн грн акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизних товарів.

Слід зазначити, що суб’єкти господарювання щомісячно сплачують п’ятивідсотковий акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами до місцевих бюджетів громад, на території яких розташовані пункти продажу підакцизних товарів.

Головне управління ДПС у Миколаївській області дякує платникам акцизного податку за прозоре ведення бізнесу та вагомий фінансовий внесок у скарбниці місцевих громад, а також звертається до небайдужих громадян, у разі виявлення фактів безліцензійної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, повідомляти чергову частину Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефоном: 50-18-41.