Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини: у січні 2020 року до бюджету забезпечено перший мільярд надходжень

опубліковано 03 лютого 2020 о 16:50

Про позитивну динаміку надходжень податків і зборів до бюджету повідомили у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області.

Так, у січні 2020 року платники податків Миколаївщини сплатили до бюджетів усіх рівнів 1,1 млрд грн податкових платежів, що на 232,6 млн грн, або на 26,6 відс. більше, ніж у січні 2019 року.

Із загальної суми надходжень до державного бюджету платниками сплачено 552,5 млн грн, що на 142,7 млн грн, або на 34,8 відс. перевищує надходження січня 2019 року.

Місцеві бюджети Миколаївської області поповнено на 554,5 млн гривень.У порівнянні з січнем 2019 року надходження зросли на 89,9 млн грн, або на 19,3 відсотка.

Як зазначили у відомстві, пріоритетним завданням податкової служби Миколаївщини у 2020 році залишається, перш за все, сервісний підхід в обслуговуванні платників податків, створення комфортних умов ведення бізнесу у регіоні, поліпшення взаємовідносин податкової служби і платників податків, що сприятиме добровільній та своєчасній сплаті податків до бюджету.

Головне управління ДПС у Миколаївській області вдячне кожному платнику податків Миколаївщини за сумлінне ставлення до сплати податків, зборів та платежів до бюджетів усіх рівнів та сподівається, що у наступні місяці року суб’єкти господарювання будуть на стільки ж відповідальні у виконанні своїх податкових зобов’язань.