Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини проведено черговий виїзний семінар

опубліковано 13 лютого 2020 о 14:21

З метою інформування платників податків про зміни у податковому законодавстві та практичне застосування норм Податкового кодексу України днями, у приміщенні Баштанської райдержадміністрації фахівцями Головного управління ДПС у Миколаївській області проведено семінар для платників податків за участі представників органів державної влади та місцевого самоврядування.

У семінарі взяли участь начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Миколаївській області Людмила Гетманець, в.о. начальника управління податкових перевірок трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Олександр Нікуленко, заступник начальника управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Миколаївській області Світлана Тітова та інші.

Під час семінару присутніх проінформовано про підсумки кампанії декларування доходів громадян у 2019 році та особливості проведення кампанії декларування у 2020 році, про результати роботи комісії з легалізації праці та погашення заборгованості із заробітної плати, про новації у справлянні місцевих податків, про оподаткування підакцизних товарів тощо.

Особливо зацікавила платників податків інформація щодо податкових новацій у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій (РРО) у поточному році, а також про роботу електронних сервісів ДПС для комфортного ведення бізнесу.

Податківці акцентували увагу присутніх на важливості співпраці з органами місцевої влади та місцевого самоврядування щодо наповнення місцевих бюджетів.

Семінар пройшов в атмосфері спілкування та обговорення проблемних питань. Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на запитання, які виникають у них під час проведення господарської діяльності.