Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для платників податків Миколаївщини проведено семінар

опубліковано 14 лютого 2020 о 15:18

Про основні податкові новації у 2020 році йшла мова під час проведення семінару для платників податків, який відбувся 14 лютого у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області.

Відкриваючи захід в. о. начальника ДПС Миколаївщини Дмитро Прокоф’єв зазначив, що податкова служба Миколаївської області продовжує традицію проведення семінарів для платників податків. Адже, семінар – це зручна форма відкритого діалогу з платниками податків, яка дозволяє безпосередньо доносити інформацію до слухачів та одразу відповідати на  їх запитання під час заходу, що значно поліпшує якість комунікації з платниками податків.

«Оперативне інформування громадськості та різних категорій платників податків про актуальні питання діяльності ДПС у Миколаївській області, надання якісної інформації щодо адміністрування податків та зборів, підвищення ступеня довіри платників податків до діяльності податкової служби   – залишаються одними із важливих завдань у практичній роботі ГУ  ДПС у Миколаївській області», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.

Під час заходу фахівці податкової служби Миколаївщини детально проінформували платників податків про нововведення в частині справляння податку на прибуток, а також місцевих податків. 

Окрему увагу було приділено актуальним питанням та новаціям застосування реєстраторів розрахункових операцій у 2020 році відповідно до вимог Законів України від 20 вересня 2019 року №128-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» та від 20 вересня 2019 року № 129-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг»

Наприкінці учасники семінару отримали відповіді на актуальні питання, які виникають під час проведення ними господарської діяльності та подякували за проведення змістовного заходу.