Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роботодавці Миколаївщини перерахували на соціальні потреби 2,8 млрд грн ЄСВ

опубліковано 08 липня 2020 о 14:54

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області, у першому півріччі 2020 року платники податків Миколаївської області перерахували до пенсійного та соціальних фондів 2,8 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що перевищує минулорічний показник на 154 млн гривень.

Як зазначили у Службі, зростання надходжень з ЄСВ відбулося завдяки якісному адмініструванню податків, поліпшенню аналітичної роботи, сервісному обслуговуванню платників, а також проведенню цілеспрямованої роботи з роботодавцями щодо підвищення рівня оплати праці найманим працівникам, вжиттю заходів з детінізації доходів та легалізації зайнятості населення.

Податкова служба Миколаївщини наголошує, що лише легальна робота передбачає належні відрахування до бюджету. Саме тому, податківці й надалі постійно і системно контролюватимуть дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам з метою виконання покладених завдань із забезпечення реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску для своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальних допомог.