Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС у Миколаївській області забезпечено на потреби армії 207,3 млн грн військового збору

опубліковано 15 липня 2020 о 08:33

У першому півріччі 2020 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області забезпечено позитивну динаміку надходження військового збору до державного бюджету. Представники усіх сфер економіки регіону сплатили 207,3 млн грн військового збору, що на 15,7 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2019 року. Це свідчить про ефективність заходів податкової служби з детінізації доходів, зокрема, щодо легалізації заробітної плати.

Нагадаємо, військовий збір утримується з доходів фізичних осіб, які підлягають оподаткуванню. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

Кошти, які надходять до бюджету від військового збору, спрямовуються на фінансування потреб оборони України. Тому кожний українець повинен розуміти, що його внесок приносить значну користь і сприяє розвитку нашої держави.

Головне управління ДПС у Миколаївській області звертається до роботодавців з проханням своєчасно і у повному обсязі  сплачувати податки до бюджету, у тому числі, військовий збір. Сплата військового збору є почесним внеском кожного громадянина у підтримку боєздатності Збройних сил України