Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в ГУ ДПС у Миколаївській області відзначили кращих працівників

опубліковано 21 серпня 2020 о 14:30

Напередодні Дня Державного Прапору України та Дня Незалежності України, у Головному управлінні ДПС у Миколаївській області урочисто відзначили кращих працівників.

Звертаючись до колективу з вітальною промовою, начальник Головного управління ДПС у Миколаївській області Леонід Корчагін зазначив, що незалежність – це найбільше надбання українського народу, яке було омріяне у думках багатьох поколінь та здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею.

За словами Леоніда Корчагіна, сьогодні кожен працівник ДПС Миколаївщини добросовісно виконує завдання щодо забезпечення надходжень податків і зборів до бюджету. І від того, як будуть наповнюватися бюджети усіх рівнів, залежатиме добробут громадян і України в цілому.

Леонід Корчагін  висловив подяку підлеглим працівникам за сумлінну працю, вручив Почесні Грамоти Миколаївської обласної Ради та відзначив Подяками кращих працівників Головного управління ДПС у Миколаївській області за високі досягнення у професійній діяльності, виконання особливо відповідальних завдань, вагомий внесок у розвиток державної податкової служби Миколаївщини.

 

До привітань приєдналась Голова обласної Ради професійної спілки працівників органів ДПС Ольга Григор’єва, яка побажала присутнім здоров’я та щастя, достатку і миру, щедрої долі, а також сил і наснаги в усіх справах та починаннях. Ольга Григор’єва нагородила кращих активістів профспілки Знаками Пошани Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС.