Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Миколаївщини виявлено чергові шахрайські дії

опубліковано 07 вересня 2020 о 11:15

Головне управління ДПС у Миколаївській області неодноразово повідомляло платників податків, що на території області діють шахраї, які від імені посадових осіб ДПС Миколаївщини звертаються до суб’єктів господарювання з проханням переведення коштів для вирішення «проблемних питань».

Нещодавно, суб’єктам господарювання області з мобільного телефону за номером 0667230078 зателефонував невідомий, який представився ніби то першим заступником начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитром Прокоф’євим, з проханням надати грошову допомогу для Києва. Крім того, пізніше, за номером 0956308986, суб’єктам господарювання телефонували вже від імені начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Леоніда Корчагіна з проханням також перерахувати кошти, навіть пообіцяли направити рахунок.  

Головне управління ДПС у Миколаївській області вкотре наголошує, що працівники податкової служби Миколаївщини при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України, не звертаються до суб’єктів господарювання з подібними «вимогами» і «пропозиціями» та діють виключно у правовому полі.

Громадяни, будьте пильними та обачними, уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману.

Про подібні випадки  негайно повідомляйте відділ з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Миколаївській області, за телефоном 50-19-13, на електронні поштові скриньки, за адресами: mk.anticor@tax.gov.ua, mk.chief.anticor@tax.gov.ua або особисто за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 6.

Також, про подібні випадки шахрайства повідомляйте Головне управління Національної поліції в Миколаївській області за телефоном: 102.