Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від платників Миколаївщини надійшло понад 4,1 млрд грн ПДФО

опубліковано 17 вересня 2020 о 08:46

ДПС Миколаївщини продовжує активно вживати заходи з легалізації трудових відносин, а саме щодо офіційного оформлення найманих працівників, виплати заробітної плати,  що забезпечує ефективний розвиток бізнесу у регіоні та сприяє вирішенню низки соціальних проектів.

У рамках цих заходів у січні – серпні 2020 року від платників Миколаївщини до місцевого бюджету надійшло податку на доходи фізичних осіб у сумі понад 3,1 млрд грн. (75 відс. від загальних надходжень ПДФО), що на 231,7 млн грн або на 8,1 відс. більше, ніж у січні – серпні 2019 року. Також, податком на доходи фізичних осіб наповнюється і державний бюджет (25 відс. від загальних надходжень ПДФО). Так, за 8 місяців 2020 року до державної скарбниці зібрано понад 1 млрд грн, що на 77,3 млн грн перевищує показник надходжень відповідного періоду минулого року.

Податок на доходи фізичних осіб традиційно залишається одним з основних дохідних джерел наповнення бюджетів всіх рівнів, а саме: 68 відс наповнення місцевого бюджету та 26 відс. – державного бюджету.