Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати ДПС Миколаївщини за три квартали 2020 року: до бюджетів всіх рівнів забезпечено понад 9,5 мільярдів гривень

опубліковано 05 жовтня 2020 о 13:14

У Головному управлінні ДПС у Миколаївській області спостерігається позитивна динаміка надходжень податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

Про це повідомив в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв.

У січні-вересні 2020 року від платників податків Миколаївщини до бюджетів усіх рівнів надійшло понад 9,5 млрд грн податкових платежів. Якщо порівнювати з рівнем надходжень у відповідному періоді минулого року, то це на 606,2 млн грн, або на 6,8 відс. більше.

До державного бюджету надійшло майже 4,4 млрд грн, що перевищує показник відповідного періоду минулого року на 264,8 млн грн, або на 6,4 відсотка.

У розпорядження місцевих громад Миколаївщини надійшло 5,2 млрд грн, що у порівнянні з січнем-вереснем 2019 року на 341,4 млн грн або на 7 відс. більше.

За обсягами надходжень, основними джерелами наповнення державної казни всіх рівнів у січні – вересні 2020 року стали: податок на доходи фізичних осіб – 4,8 млрд грн, податок на додану вартість – 1,9 млрд грн, податок на прибуток – 908 млн грн, військовий збір – 325,7 млн гривень.

«Серед пріоритетів роботи податкової служби Миколаївщини залишаються надання сучасних сервісних послуг, створення комфортних умов для представників бізнесу у регіоні, поліпшення взаємодії податкової служби і платників податків. Всі ці чинники, в цілому, надають можливість сумлінному бізнесу працювати комфортно, отримувати прозорі доходи і сумлінно сплачувати податки», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.