Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роботодавці Миколаївщини перерахували на соціальні потреби понад 4,2 млрд грн єдиного соціального внеску

опубліковано 07 жовтня 2020 о 08:28

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв, за 9 місяців 2020 року платники податків Миколаївської області перерахували до пенсійного та соціальних фондів понад 4,2 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що перевищує минулорічний показник на 255,1 млн грн., або на 6,4 відсотка.

Зростання надходжень з ЄСВ відбулося завдяки якісному адмініструванню податків, поліпшенню аналітичної роботи, сервісному обслуговуванню платників, а також проведенню цілеспрямованої роботи з роботодавцями щодо підвищення рівня оплати праці найманим працівникам, вжиттю заходів з детінізації доходів та легалізації зайнятості населення.

«Лише легальна робота передбачає належні відрахування до бюджету. Саме тому, ДПС Миколаївщини постійно і системно контролює дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам, з метою виконання покладених завдань із забезпечення реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску для своєчасного здійснення пенсійних виплат та соціальної допомоги», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.