Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Серед здобутків ДПС Миколаївщини за 9 місяців 2020 року - 908 млн грн податку на прибуток

опубліковано 08 жовтня 2020 о 08:54

ДПС у Миколаївській області повідомляє, що у січні - вересні 2020 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області забезпечено до бюджетів усіх рівнів 908 млн грн податку на прибуток.

Як відомо, податок на прибуток підприємств є одним з найвагоміших джерел наповнення дохідної частини державного бюджету. Так, за три  квартали поточного року до державної скарбниці забезпечено 815,1 млн грн податку на прибуток. Приємно відзначити надходження податку на прибуток до місцевих бюджетів, якого у січні - вересні поточного року надійшло 92,9 млн гривень.

Слід зазначити, що декларування податку на прибуток, починаючи за результатами фінансово-господарської діяльності за перше півріччя 2020 року, здійснюється з урахуванням змін, внесених Законом України від 16 січня 2020 року №466-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» (далі – Закон №466), які набрали чинності з 23 травня 2020 року.

Про нововведення в оподаткуванні податком на прибуток підприємств та особливості заповнення Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, запроваджені Законом №466, можна ознайомитися на вебпорталі ДПС України за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/422080.html