Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальника управління правової роботи ГУ ДПС у Миколаївській області Олену Рибальченко нагороджено подякою комітету Верховної ради України з питань фінансів, податкової та митної політики

опубліковано 08 жовтня 2020 о 11:45

Щороку в Україні 8 жовтня відзначається День юриста. Це свято об’єднує всіх, хто стоїть на сторожі конституційних прав і свобод громадян, сприяє розбудові демократичної та правової української держави. Юридична діяльність є розгалуженою за напрямами спеціалізації, зокрема юристами є судді, прокурори, адвокати, нотаріуси, слідчі, а також податківці.

З нагоди професійного свята, а також за вагомий внесок в удосконалення податкового  та митного законодавства України, налагодження конструктивного діалогу та прийняття консолідованих рішень між бізнесом та Державою у вирішенні актуальних питань податкової та митної систем, начальника управління правової роботи ГУ ДПС у Миколаївській області Олену Рибальченко нагороджено подякою комітету Верховної ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.

Відзнаку Олена Рибальченко отримала від народного депутата України Олексія Ковальова , який зазначив, що отримання подяки  - результат щоденної кропіткої та напруженої праці, а також досягнення високих показників у роботі.

У свою чергу, в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв зазначив, що правова робота є одним із найважливіших напрямів діяльності ДПС у Миколаївській області.

«Сьогодні дуже важливими аспектами у діяльності управління правової роботи є надання правової оцінки правозастосуванню тієї чи іншої норми права, доказовості правопорушень, відображених в актах перевірки платника податків, а крім того, визначення перспективи розгляду можливого спору при узгодженні грошових зобов'язань суб'єктом господарювання з урахуванням наявної судової практики. Від ефективності роботи правового управління прямо пропорційно залежить робота всієї Служби у цілому», - запевнив Дмитро Прокоф’єв.

Колектив податкової служби Миколаївщини вітає Олену Рибальченко з отриманням високої відзнаки та бажає міцного здоров’я, безмежного щастя, миру та сімейного благополуччя!

Головне управління ДПС у Миколаївській області