Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Миколаївщини надійшло понад 18,7 млн грн плати за ліцензії

опубліковано 21 жовтня 2020 о 09:42

Як повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Миколаївській області, за три квартали 2020 року до місцевих бюджетів Миколаївщини надійшло понад 18,7 млн грн. плати за ліцензії на виробництво: спирту коньячного і алкогольних напоїв, сплати за ліцензії на право: імпорту спирту коньячного, оптової торгівлі алкогольними напоями, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами., що на 1,3 млн грн більше доведеного планового показника.

Слід зазначити, що у січні-вересні поточного року платникам регіону видано 4702 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, з них 2729 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 1973 ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

З метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів, фахівцями ГУ ДПС у Миколаївській області протягом січня-вересня 2020 року проведена 151  перевірка суб’єктів господарювання. За результатами перевірок застосовано фінансових санкцій на суму 8,6 млн грн., надійшло до бюджету 2,2 млн гривень.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, що інформація про діючі ліцензії знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на субсайті ГУ ДПС у Миколаївській області за посиланням: https://mk.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy