Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дмитро Прокоф’єв: за 10 місяців 2020 року до бюджетів всіх рівнів забезпечено 10,8 мільярдів гривень надходжень

опубліковано 03 листопада 2020 о 09:05

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв у 2020 році платникам податків доводиться працювати в складних умовах карантинних обмежень. Але, незважаючи на труднощі, суб’єкти господарювання Миколаївщини своєчасно сплачують податки, зберігають робочі місця, забезпечуючи економічний розвиток держави та області.

Так, у січні - жовтні 2020 року платники податків Миколаївщини сплатили до бюджетів усіх рівнів 10,8 млрд грн податкових платежів, що майже на 680 млн грн, або на 6,7 відс. більше, ніж у січні – жовтні 2019 року.

Із загальної суми надходжень до державного бюджету платниками сплачено майже 4,9 млрд грн, що на 264,3 млн грн, або на 5,7 відс. перевищує надходження 10 місяців 2019 року.

Місцеві бюджети Миколаївської області поповнено на 5,9 млрд гривень. У порівнянні з січнем - жовтнем 2019 року надходження зросли на 414,7 млн грн, або на 7,5 відсотків.

Податківці переконані, що позитивна динаміка бюджетних надходжень обумовлена сумлінним виконанням платниками податків свого конституційного обов’язку перед державою, розвитком електронних сервісів та якісно наданими адміністративними послугами.

«Головне управління ДПС у Миколаївській області вдячне кожному платнику податків Миколаївщини за сумлінне ставлення до сплати податків, зборів та платежів до бюджетів усіх рівнів та сподівається, що у наступні місяці року суб’єкти господарювання будуть на стільки ж відповідальні у виконанні своїх податкових зобов’язань», - зазначив Дмитро Прокоф’єв.