Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дмитро Прокоф’єв взяв участь у відкритті центру підтримки підприємців «Дія. Бізнес» у Миколаєві

опубліковано 10 листопада 2020 о 10:29

Національний проєкт із розвитку підприємництва «Дія. Бізнес», ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно  відкрив свій другий в Україні центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною  для представників мікро-, малого та середнього бізнесу 9 листопада 2020 року в Миколаєві.

У відкритті центру «Дія. Бізнес» у Миколаєві взяв учать в. о. начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв, який впевнений, що відкриття такого центру створює можливості для малого та середнього бізнесу в  нових умовах, оскільки такі підприємства мають важливе значення для забезпечення економічного зростання, інновацій та створення робочих місць.

У центрі «Дія. Бізнес» Миколаївські підприємці зможуть отримати фахові консультації з питань створення бізнес-плану, систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, юридичної підтримки. Крім отримання консультацій, підприємці зможуть проходити навчання, взяти участь у бізнес конференціях та освітніх заходах тощо.

«Відкриття центру підтримки підприємців «Дія. Бізнес» у Миколаєві є абсолютно ревалентним до основних завдань, які сьогодні покладено на податкову службу Миколаївської області. Підтримка партнерських відносин з бізнесом для нас була важливою завжди, а під час карантину набула особливої актуальності. Адже  спеціальної підтримки бізнес потребує саме зараз, у часи неочікуваної світової пандемії та економічних наслідків карантинних заходів. Наголошую, що Головне управління ДПС у Миколаївській області завжди готове до активної комунікації з бізнесом, надання професійної консультативної допомоги, зокрема за допомогою Центру підтримки підприємців «Дія. Бізнес»,  - підсумував Дмитро Прокоф’єв.

 

Довідково: Центр підтримки підприємців «Дія. Бізнес» розташований за адресою: м. Миколаїв, вул. Шевченка, 59/3. Контактний телефон – 063 287 8055, електронна пошта – diia.business.mykolaiv@gmail.com