Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зміни у податковому законодавстві обговорено під час лекції з підприємцями Миколаївщини

опубліковано 20 листопада 2020 о 13:21

У Миколаєві у центрі підтримки підприємців «Дія. Бізнес» проведено лекцію на тему: «Як бізнесу бути на плаву під час локдауну?», під час якої обговорено ризики ведення підприємницької діяльності під час карантину, податкові нововведення та захист прав підприємців.

У лекції у якості спікера взяв участь головний державний ревізор інспектор відділу аналізу та прогнозування надходжень податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Миколаївській області Андрій Бігун. Також спікерами виступили Наталія Гнатуша — директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області та Ольга Трунова — адвокатка.

У своєму виступі Андрій Бігун розповів про зміни у податковому законодавстві, спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), особливості спрощеної системи оподаткування. Також підприємці отримали корисну інформацію про переваги використання Електронного кабінету платника, а також про новації законодавства про вдосконалення адміністрування податків.

На завершення заходу, підприємці отримали вичерпні відповіді на свої запитання та  подякували за проведення змістовної лекції.